Προσφορές
ribbon

Summer Dream

Summer Dream

Τα πολυτελή στούντιο και μεζονέτες μας βρίσκονται κοντά στην πόλη, σε ήσυχο σημείο, στην καρδιά του ελαιώνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ribbon

Villes Odysseas

Villes Odysseas

The "Villes Odysseas" complex has 6 villas and it is very close to cosmopolitan Nidri...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ribbon

Summer Dream

Summer Dream

Τα πολυτελή στούντιο και μεζονέτες μας βρίσκονται κοντά στην πόλη, σε ήσυχο σημείο, στην καρδιά του ελαιώνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ribbon

View of Ionio

Rania Studios

Χτισμένα μέσα σε 3500τ.μ. σε μια ήσυχη και καταπράσινη περιοχή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απολογισμός της «Φιλανθρωπικής Βραδιάς» γηροκομείου


Φιλανθρωπική Βραδιά Γηροκομείου ΛευκάδαςΟΙΚΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ (ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ) ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ –Ν.Π.Ι.Δ.-Μ/Κ
Ι. ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ  2, 311 00 ΛΕΥΚΑΔΑ
ΤΗΛ. 2645022570 και 26640

Απολογισμός της «Φιλανθρωπικής Βραδιάς» για τη δημιουργία «Πτέρυγας Χρονίως Πασχόντων»
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στο «Κτήμα Γαρδέλη», στο Νυδρί Λευκάδας η «Φιλανθρωπική Βραδιά» του Γηροκομείου για τη δημιουργία «Πτέρυγας Χρονίως Πασχόντων».

Την εκδήλωση άνοιξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Θεόφιλος και πρόεδρος του Δ.Σ., ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής κ. Σπύρος Μαργέλης, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Άγγελος Βλάχος, ο Αντινομάρχης κ. Ελευθέριος Αραβανής, πολλοί κληρικοί της Ι. Μητροπόλεως, εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης και πλήθος φίλων του Ιδρύματος από όλες τις περιοχές του νησιού μας.

Φιλανθρωπική Βραδιά Γηροκομείου ΛευκάδαςΜηνύματα με ευχές για την επιτυχία της εκδήλωσης και την συνδρομή τους υπέρ της «Πτέρυγας Χρονίως Πασχόντων» εστάλησαν από τον κ. Απόστολο Κακλαμάνη, Βουλευτή - τ. Πρόεδρο της Βουλής, από τον κ. Σπυρίδωνα Φλογα?τη, Καθηγητή Πανεπιστημίου - τ. Υπουργό και Πρόεδρο του Διεθνούς Διοικητικού Δικαστηρίου του Ο.Η.Ε., από δεκάδες Μητροπολίτες της Ελλαδικής Εκκλησίας, καθώς και από Λευκαδίους από όλη την Ελλάδα.  

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, καθώς και όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, όμως προμηθεύθηκαν την πρόσκληση και ενίσχυσαν το σκοπό μας.  

Το ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε από τις προσκλήσεις και τη λαχειοφόρο της βραδιάς ανέρχεται στο ύψος των 20.096,00 €.

Φιλανθρωπική Βραδιά Γηροκομείου ΛευκάδαςΕυχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην πραγματοποίηση της βραδιάς και συγκεκριμένα:
Την οικογένεια του κ. Σπυρίδωνος Σκληρού, ιδιοκτήτες του «Κτήματος Γαρδέλη», για την παραχώρηση της αίθουσας και των εγκαταστάσεων.
Το μουσικό σύνολο, αποτελούμενο από τους μουσικούς: Νικήτα Ζαβιτσάνο, Θωμά Γλένη, Παναγιώτη Βαγενά, Αναστασία Ζακυνθινού, Κων/νο Αρματά και Γεώργιο Αραβανή.
Το χορευτικό της Νέας Χορωδίας Λευκάδας.
Το χορευτικό του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Λευκάδας.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης: τον τηλεοπτικό σταθμό “STUDIO LEFKATAS” και τις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», «ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ», «ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» και «Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΧΑΛΑΡΑ».
Την επιχείρηση «ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ ΚΑΒΒΑΔΑΣ» για την προσφορά αναψυκτικών.
Την εταιρεία «ΠΛΑΓΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», την ποτοποιία ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ και τους ιδιώτες ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΘΕΡΙΑΝΟ, και ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΜΑΚΡΥΓΙΩΡΓΟ για την προσφορά κρασιού.
Τους φούρνους «ΚΟΜΙΝΑΤΟΥ» από το Νυδρί, Χαρίλαου Παπαδόπουλου «ΣΑΜΑΡΑ» από το Βλυχό, Χριστίνας Θεριανού – Βλάχου («ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ») από τη Λευκάδα, «ΚΑΛΟΥ» από τη Λυγιά και «ΑΡΓΥΡΟΥ» από τη Λευκάδα για την προσφορά ψωμιού.
Τις επιχειρήσεις κατεψυγμένων «ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ» και «ΓΑΖΗ» από το Νυδρί για την προσφορά ποσοτήτων θαλασσινών για το μενού.
Φιλανθρωπική Βραδιά Γηροκομείου Λευκάδας Τα καταστήματα μαναβικής της πόλεως της Λευκάδας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΛΙΚΙΑ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΟΥ, ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗ, ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΤΑΓΗ, ΑΝΤΩΝΗ ΑΡΓΥΡΟΥ, ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΜΕΛΑ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΛΗΓΟΡΗ, και ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΕΦΗ για την προσφορά όλων των λαχανικών και των φρούτων.
Το ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΡΑΒΑΝΗ για τα υπόλοιπα υλικά.
Το τουριστικό γραφείου ΒΛΑΧΟΣ TOURS, για την μεταφορά όσων δεν είχαν μεταφορικό μέσο.
Τα καταστήματα τις επιχειρήσεις και όλους όσους πρόσφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου και συγκεκριμένα: τον ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΛΗ, τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ, την ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ «ΛΑΖΑΡΗ», το κατάστημα υποδημάτων ΜΑΛΦΑ, το ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΗΦΟΡΗ, το ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ, τα κομμωτήρια: ΜΑΡΙΝΑΣ ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΧΑΛΙΚΙΑ, τον υδραυλικό ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΚΡΩΝΗ, τα φωτογραφεία: ΜΙΧΑΗΛ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΑΜΠΕΛΗ , ΝΙΤΣΗ, ΣΑΚΗ ΖΩΓΑ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ, τα ζαχαροπλαστεία: ΣΤΑΥΡΑΚΑ, ΓΑΖΗ, ΣΕΡΑΝΟ, τις MUSSES, τα ανθοπωλεία: ΦΕΞΗ, ΑΖΑΛΕΑ, ΓΟΥΡΙΩΤΗ, τα βιβλιοπωλεία: Ν. ΤΣΙΡΙΜΠΑΣΗ, Μ. ΓΡΑΨΑ,  τα “HONDOS SENTER”, τα “Beauty Center”, το στεγνοκαθαριστήριο “SANTA MAURA”, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ της Ι. Μητρoπολεώς μας, το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, τα φαρμακεία:  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΛΥΒΑ, ΚΩΝ/ΝΟΥ ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΥ, ΖΩΗΣ ΜΠΟΥΡΣΙΝΟΥ, ΜΗΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΝΔΩΡΟΥ, ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΟΡΣΑ, ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΗ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΒΕΡΥΚΙΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΡΑΒΑΝΗ, ΓΕΙΤΟΝΑ – ΒΕΡΥΚΙΟΥ, ΚΑΙΤΗΣ ΓΑΝΖΙΑ, και τα καταστήματα: ΜΙΚΥ, CLEAN MART, ΑΝΤΩΝΗ ΔΟΥΒΙΤΣΑ, BAZAR, ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΗ, VICKO, ΜΑΡΤΙΝΙ, ΔΑΓΛΑ, ΟΣΤΡΙΑ, ΧΑΡ. ΜΙΓΚΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΩΧΙΑΝΟΥ, ΝΙΚΟΥ & ΣΠΥΡΟΥ ΣΑΝΤΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ, ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΚΟΨΙΔΑ, ΛΑΖΑΡΗ Δ. – Σ. ΚΑΡΥΔΗ Ο.Ε., ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.
Τέλος, όλους όσους πρόσφεραν το υστέρημά τους και λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για το σκοπό της βραδιάς. 

Φιλανθρωπική Βραδιά Γηροκομείου ΛευκάδαςΤο Γηροκομείο είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε τη συμπαράστασή μας στους γέροντες που διέρχονται τη δυσκολότερη ίσως περίοδο της ζωής τους. Ακόμη και σ’  αυτή τη δύσκολη εποχή των μεγάλων ανατροπών και της αστάθειας, που ο καθένας μας προσωπικά και η κοινωνία της Λευκάδας γεύεται δώσαμε μια ανάσα αγάπης και στοργής στα προβλήματα της ξεχασμένης τρίτης ηλικίας.

Είναι υποχρέωσή μας η δική σας σταδιακή ενημέρωση για την πορεία του έργου.

Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευλογημένο το νέο έτος που έρχεται.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου


 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ κ. κ. ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΣΤΗ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ» ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ

«Κτήμα Γαρδέλη» - Νυδρί Λευκάδος, 11 Δεκεμβρίου 2010


Αγαπητοί μου, 

Καλώς ήλθατε στην αποψινή βραδιά η οποία αποτελεί μια νότα αγάπης και προσφοράς στο Γηροκομείο μας, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο που διέρχεται η πατρίδα μας και ο καθένας μας προσωπικά.

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να αποτελέσουν το ξεκίνημα για ένα εγχείρημα που το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος έχει προγραμματίσει.

Η σημερινή μας παρουσία αποδεικνύει κατά πρώτον την αγωνία μας να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας και κατά δεύτερον την προσπάθειά μας να δώσουμε λύση και στους συνανθρώπους μας που η σωματική τους κατάσταση τους καθήλωσε στο κρεβάτι του πόνου και δεν έχουν την δυνατότητα φροντίδας από δικούς τους ανθρώπους.

Γι’ αυτό επιθυμούμε να συνεχίσουμε το έργο αυτό, επεκτείνοντάς το με την ανακαίνιση της ήδη υπάρχουσας παλαιάς πτέρυγας σε «ΠΤΕΡΥΓΑ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ».

Επιτρέψτε μου σ’ αυτό το καλωσόρισμα και το άνοιγμα της εκδήλωσης να σας ευχαριστήσουμε όλους, και αυτούς που είναι παρόντες και όσους δεν μπόρεσαν να παρευρίσκονται μαζί μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οικοδεσπότες του «ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΡΔΕΛΗ», στην οικογένεια του κ. Σπυρίδωνος Σκληρού, για τα φιλάνθρωπα αισθήματά τους, οι οποίοι μας παραχώρησαν δωρεάν την αίθουσα και τις εγκαταστάσεις τους για τη σημερινή εκδήλωση. Η προσφορά τους αυτή μας συνεκίνησε βαθύτατα, αφού ζούμε σε μια κοινωνία που έχει ξεχάσει τον γνήσιο εθελοντισμό, την ανιδιοτελή προσφορά και την έμπρακτη αγάπη. Έτσι έχουμε όλοι απομακρυνθεί μεταξύ μας εγκλωβισμένοι μέσα στον εγωισμό μας και στις δικές μας ανάγκες, προσπερνώντας τις ανάγκες αυτών που χρειάζονται τη βοήθειά μας και όπως είπε κάποιος «μπορεί οι στέγες των σπιτιών μας να είναι ενωμένες, οι καρδιές μας όμως μένουν αποξενωμένες».

Κύριε Σκληρέ, η εκδήλωσή μας απόψε συνέπεσε με την ονομαστική σας εορτή. Να έχετε έτη πολλά με υγεία και κάθε οικογενειακή ευτυχία. Να γνωρίζετε ότι απόψε κάνατε κάτι πολύ σπουδαίο, όχι τόσο στα μάτια των ανθρώπων, όσο στα μάτια του Θεού. Καταφέρατε με την αγάπη και την φιλανθρωπία σας να μας ενώσετε όλους για έναν κοινό ιερό σκοπό, το Γηροκομείο μας. Ευχόμαστε ο Θεός να ανταποδίδει σε σας και την καλή οικογένειά σας τους κόπους και τις θυσίες σας.  

Επίσης ευχαριστούμε τους μουσικούς, τους χορευτές, όλους όσους πρόσφεραν το μενού και αυτούς που το έφτιαξαν, τα δώρα της λαχειοφόρου, τα μέσα ενημέρωσης τις εφημερίδες και τον τηλεοπτικό μας σταθμό που μετά από τόση ταλαιπωρία ξαναεκπέμπει. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σ’ αυτή την προσπάθεια. Προσεχώς θα ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα και για  όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης. 

Σας ευχόμαστε ο Θεός να ανταποδίδει εκατονταπλάσια τις προσφορές σας και τις προσπάθειές σας και να είστε σίγουροι ότι συμβάλλετε ουσιαστικά σε έναν ιερό σκοπό που έχει να κάνει με την φροντίδα της ξεχασμένης Τρίτης Ηλικίας. 

Εύχομαι να περάσετε καλά.

Καλά Χριστούγεννα, ευλογημένο το νέο  έτος που έρχεται.

Σας ευχαριστούμε και πάλι. 

ribbon

Summer Dream

Summer Dream

Τα πολυτελή στούντιο και μεζονέτες μας βρίσκονται κοντά στην πόλη, σε ήσυχο σημείο, στην καρδιά του ελαιώνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ribbon

Villes Odysseas

Villes Odysseas

The "Villes Odysseas" complex has 6 villas and it is very close to cosmopolitan Nidri...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ribbon

Summer Dream

Summer Dream

Τα πολυτελή στούντιο και μεζονέτες μας βρίσκονται κοντά στην πόλη, σε ήσυχο σημείο, στην καρδιά του ελαιώνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ribbon

View of Ionio

Rania Studios

Χτισμένα μέσα σε 3500τ.μ. σε μια ήσυχη και καταπράσινη περιοχή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

top